miercuri, 24 aprilie 2013

Vacanta in Insula Krk

Anul trecut cautam sa-mi petrecem vacanta intr-un loc frumos.Mai aveam doar o sapt si 3 zile
din concediu.Uitandu-ma dupa diferite oferte de vacante Croatia am dat de vacante insula Krk.Vacantele prezentate acolo erau bine detaliate si m-am hotarat sa merg in aceasta locatie.

Nu eram foarte increzator in  decizia facuta dar odata ajuns acolo mi-am schimbat parerea.Hotelul la care am fost cazat era pe  malul marii avand priveliste frumoase.Locatia prezinta multe lucruri de vizat, un golfcu o plaja la care se poate ajunge doar cu ajutor unei barci dar si alte atractii turistice.

luni, 22 aprilie 2013

Piese din dezmembrari

Dezmembrari auto tg-mures este magazinul online pe care veti gasi piese auto din dezmembrari pentru toate marcile auto cunoscute. Toate piese auto de pe dezmembrari auto targu mures au factura si garantie si se livreaza in toate orasele din Romania. Piese auto din dezmembrari de calitate.

joi, 4 aprilie 2013

Coroane dentare de calitate

Mai greu in Bucuresti... de fapt e cam greu in general sa gasesti o clionica stomatologica (sau un medic) care sa practice niste preturi decente si sa ofere servicii de calitate.

O surpriza neplacuta am avut-o cu una dintre cele mai laudate clinici stomatologice din Bucuresti (nu am sa dau nume, pentru a evita procese :P).

In cele din urma recomand Peter Dent Art - din Targu Mures - mai ales in probleme de paradontoza