luni, 10 noiembrie 2014

Importanța pieselor auto


Fiecare piesă auto are importanța ei; mașina noastră trebuie să fie mereu îngrijită și trebuie să ne asigurăm că nu duce lipsă de nimic. O mașină care are ceva stricat, deteriorat sau chiar ceva ce îi lipsește este la fel ca un om neîngrijit, care nu are pe nimeni. De ce să îți faci propria mașină să dea impresia că proprietarul său a uitat-o? Cumpără-i tot ce are nevoie pentru a te face mândru de ea.

Cum ar fi să nu îți mai funcționeze climatizarea de câteva zile dar să nu iei nici o măsură legat de acest aspect și tocmai acum să aflii că ai un drum lung de făcut? Ce ar fi indicat să faci: să îngheți de frig pe drum într-o iarnă geroasă ori să nu mai poți respira de cald într-o vară caniculară? Sau să zicem că de-abia ai găsit un loc de parcare și un oarecare tip s-a hotărât să bage mașina lui mare, voluminoasă, de teren între tine și un stîlp reușind astfel să îți dărâme oglinda retrovizoare. Vei decide să îți lași mașina cu o oglindă lipsă? Dar dacă ștergătoarele tale s-au stricat și parbrizul este murdar iar cea mai apropiată spălătorie este la nu mai puțin de 3 km depărtare și aștepți un important om de afaceri cu care speri să bați palma iar tu nu găsești nimic de care te-ai putea ajuta să scapi de acest mic incident destul de inestetic care pe unii oameni îi deranjează foarte tare? Sau mai rău, era seară, târziu, veneai acasă și când încercai să bagi mașina în curte ai lovit farul din spate de poartă și s-a făcut bucățele. În fiecare din aceste situații nefericite și neprevăzute trebuie să iei măsuri imediate, nu să lași totul pe mâine așteptând ca lucrurile să se rezolve de la sine pentru că nu se va întâmpla. S-ar putea să ai chiar de pierdut dacă hotărăști să îți neglijezi mașina.

Apelează imediat la un distribuitor de piese auto care să te sfătuiască ce ar trebui să cumperi să se potrivească mai bine mașinii tale. Nu te vei face doar pe tine fericit, dar și pe ea. Vei putea călători la volanul unei mașini dotate care nu duce lipsă de nimic și vei putea la rândul tău da sfaturi unor persoane care se lovesc de probleme legate de piesele mașinii lor.

           

marți, 4 noiembrie 2014

AGR autogas - o firma serioasa ce monteaza GPL

Nu voi uita niciodata ce s-a intamplat la prima incercare de a-miinstala un KIT Gpl pe masina - ei bine... am gasit un service ieftin, am sunat, am facuto programare si m-am trezit in fundul curtii unui "smecher" care vroia sa se ocupe de masina mea. Nu mai spun ca nu exista garantie, nu mai spun ca specialistul nostru nu pre avea ustensilele necesare, asa ca m-am speriat si am fugit.

Acum regret ca am stat degeaba un an fara sa caut, insa dupa ce guvernul Ponta a marit din nou acciza la carburanti am hotarat ca nu se mai poate, asa ca am luat taurul de coarne si am cautat din nou,dedata asta o firma seripasa ce se ocupa de montaj gpl.

Spre fericirea mea i-am gasit pe baietii de la AGR Autogas, car enu numai ca sunt suuuper profi, dar dispun si de o retea nationala de montaj, au parteneriate cu firme foarte serioase de afara si folosesc doar echipamente originale, omologate, la care se ofera garantie si service. Se pare cade aceasta data am facut alegerea corecta :).