vineri, 27 februarie 2015

In cautarea unor mecanisme de monitorizare a traficului

Se spune ca fiecare om are damblaua lui, mai mica sau mai mare - in timp ce unii sunt pasionati de jocuri de noroc, de pacanele sau poker, altora le place sa bea, unora le place sportul - ei bine - mie imi plac masinile si tot ceea ce tine de ele.

Mai nou se parre ca mi-m dezvoltat o obsesie pentru monitorizarea traficului (asta mai ales de cand mi se intampla foarte des sa fiu lovit, agatat, julit, atins de diversi participanti la trafic mai "neglijenti" ca sa zic asa). Problema este ca nu sunt doar neglijenti, ci si necooperanti, ceea ce inseana ca ajung sa imi pierd prea mult timp la politie pentru cate un nenorocit care nu vrea sa semneze un document de intelegere amiabila in care sa recunoasca ca mi-a lovit masina.

Practic am ajuns sa caut un mod eficient de a monitoriza ce se intampla cu masina mea in trafic si in cele din urma am ajuns la concluzia ca am nevoie de o camera auto dubla (care pracctic imi arata exact cum decurge sesiunea mea de sofat si in celasi timp monitorizeaza si ce cfac ceilalti participanti la trafic - ceea ce este foarte ok) - un plus il constituie si faptul ca aceste camere fac inregistrari a o rezolutie superioara, sunt foarte usor de montat, au omemorie interna generoase - deci folosirea lui nu a fost o problema nici macar pentru mine, o persoana destul de atehnica atunci cand vine vorba de probleme ce tin de IT

Ce mi-a placut in mod deosebit la modelul asta a fost faptul ca dispunea de un ecran tactil, de un modul GPS si de alte cateva caracteristici destul de avansate despre care trebuie sa recunosc ca nici nu mi-am dat seama exact cum sa le folosesc corect - insa ideea de baza este ca am un produs complex care ma ajuta foarte mult in trafic, la un pret foarte ok.


Recomand cu multa caldura oricui o astfel de camera auto, care mai mult ca sigur va va fi de ajutor in cazul in care veti avea nevoie de o inregistrare in trafic .

duminică, 8 februarie 2015

Inchirieri auto evenimente


Atunci cand am avut balul de absolvire la facultate am vrut sa o ard ca o persoana foarte importanta din high class si sa ma prezint la locul unde urma as aiba loc petrecerea cu o limuzina Mercedes. Cum nici eu si niciunul dintre colegii mei nu detinem un astfel de super car a trebuit sa gasim o firma care oferea servicii de inchirieri auto pentru evenimente. Din telefon in telefon si din recomandare in recomandare am reusit sa ne oprim la International Top o firma micuta din Bucuresti dar care ofera super servicii. Pot sa va spun ca pentru daor 100 de euro am reusit sa inchiriem o adevarata limuzina, cu tot cu sofer.

Cand am aparut cu lumizina la locatia unde avea sa se desfasoare petrecerea de sfarsit de facultate toata lumea a ramas pur si simplu cu gura cascata…m-am simtit foarte mandru fiindca am reusit sa ies din tipar si am adus un aer nou, inedit pentru acest party. 

International Top ne-a dovedit ca este o firma foarte serioasa care si-a propus sa ofere clientilor ei cele mai bune servicii de rent a car din Bucuresti si nu numai. A inteles perfect importanta acestui eveniment pentru mine si colegii mei si ne-a oferit cele mai bune servicii din cadrul firmei lor. Am fost mai mult decat multumit de serviciile oferite de aceasta firma bucuresteana si de fiecare data cand voi mai avea nevoie sa inchiriez o masina voi apela la ei fara a mai sta pe ganduri.

marți, 3 februarie 2015

PestControl in bucuresti

De ceva vreme am tot felul de probleme cu daunatorii, cu fel de fel de insecte neprietenase care s-au instalat in subsolul casei mele ca intr-un fel de palat - si de parca nu era destul ca se se instalasera in pivnita, din cand in cand insectele aste lestemate se mai gandesc sa si migreze de la subsol la etajele superioare si sa creeze panica printre membrii familiei.

Dupa fel de fel de substante pe care le-am folosit local, aproape renuntasem la ideea de a mai incerca sa scap de daunatori si chiar ma gandeam serios sa ma mut in alta parte, am gasit in internet o serie de firme care se laudau ca ma pot scapa pentru totdeauna de problema insectelor neprietenoase.

Am sunat mai multe companii, insa in cele din urma m-am oprit asupra celor de la pestcontrol, firma care mi-a garantat ca ma scapa de problema.

Dupa doar 2 interventii deja nu am mai gasit niciun fel de isecta - chiar nu stiu ce au facut baietii astia, dar sunt convins ca au facut foarte bine (este putin dubios ca au reusit atat de usor ceea ce mie mi se parea imposibil)