vineri, 22 februarie 2013

Croaziera de vis

Nimic nu poate fi mai frumos decat o vacanta intr-o zona insorita, departe de civilizatie, de aglomeratie, de oameni si de masini - imi spuneam asta cel putin pana la cea mai recentra dintre experientele mele turistice.

De curand am avut deosebita placere ed a merge intr-un infotrip (cu aerotravel) pe MSC Divina, superba nava de croaziera a celor de la MSC.

Luxul, curatenia, ambianta superba reusesc sa te afca sa te simti ca un rege ce se plimba pe strazile maretului sau regat, un regat scos parca dintr-o lume de basm, cu palate impunatoare, cu decoratiuni aurite si povesti deosebite ce d-abia asteapta sa fie povestite. Cam asa sunt navele de croaziera MSC si mai ales MSC Divina.

Experienta la bord este cu totul deosebita - nici nu ai impresia ca te afli intr-un oras plutitor, nici nu simti ca ai sub pitioare miliarde de metrii cubi de apa. Experienta este lina, placuta si orice persoana ar merge macar o data in viata lor cu o nava de croaziere ar fi incantata sa revina. Evident, vizitand de fiecare data porturi noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu