duminică, 17 mai 2015

Oprirea clickurilor frauduloase (click fraud) din Google Adwords



Xiona reprezinta o optiunea serioasa de luat in calcul de catre cei care isi doresc stoparea fraudarii bugetelor alocate campaniilor de publicitate Google AdWords. Acest sistem este usor de folosit chiar si de catre utilizatorii incepatori, avand un meniu bine organizat si functii simple, dar eficiente. Prin acest software sunt prevenite consumarea bugetelor de catre competitie, cei care dau mai multe click-uri pentru irosirea numarului de afisari a unei reclame.

In plus, Xiona este oferit gratutit in prima luna, putand fi testat de catre oricine, iar dupa trecerea acestei perioade, utilizatorii isi pot alege din patru pachete, ale caror preturi sunt accesibile si incep de la 10 euro pe luna.

Pasi de urmat
In primul rand trebuie efectuata inregistrarea, unde este necesara utilizarea unei adrese de e-mail valida deoarece trebuie confirmata inscrierea prin apasarea unui link de verificare. Urmatoarea etapa este cea in care se introduce adresa site-ului care se doreste a fi monitorizat, fiind posibila si specificarea tipului campaniei AdWords: Display, Video, Remarketing etc.

Dupa adaugarea site-ului in „Dashboard”, utilizatorii trebuie sa intre in sursa site-ului, iar la finalul etichetei „head” sa introduca un cod furnizat de Xiona, care reprezinta de fapt, codul de urmarire si monitorizare a activitiatii vizitatorilor. Astfel, in urmatoarele 10 minute se va incepe monitorizarea, iar toate IP-urile vor fi studiate automat de catre sistem. In momentul detectarii unei activitati suspicioase, utilizatorul Xiona va fi avertizat prin e-mail, avand la dispozitie posibilitatea de blocare a IP-ului respectiv, adica sa nu ii mai fie afisate reclamele doar lui. Nu si celorlalti. 

Se pot genera si rapoarte, care pot fi exportate in diferite formate, astfel incat utilizatorul Xiona sa aiba sanse de recuperare a sumelor investite in campanii AdWords si irosite. Cu ajutorul acestor dovezi de activitati suspicioase, Google va despagubi cu siguranta toate campaniile irosite din cauza altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu