sâmbătă, 1 octombrie 2016

O solutie reala - implant de par

Operatiile estetice sunt foarte comune in ziua de azi, intrucat reprezinta un prilej ideal pentru femei si barbati sa isi poata imbunatati defectele. O procedura tot mai populara este aceea a implantului de par deoarece numerosi barbati sufera de calvitie si cauta modalitati prin care sa remedieze acest aspect.
Cum ma pregatesc pentru interventie?
In primul rand, pacientii trebuie sa stabileasca ce isi doresc si ce asteptari au de la o astfel de interventie, insa sa comunice specialistilor si eventuale probleme medicale, diferite alergii, adminstrarea prezenta a anumitor medicamente, vitamine, folosirea alcoolului sau fumatul. Ulterior, medicii vor evalua starea generala de sanatate, vor face fotografii ale locurilor care sufera de lipsa parului si vor aduce la cunostinta pacientilor toate informatiile pe care acestia trebuie sa le cunoasca.
Cum se efectueaza?
Exista mai multe modalitati prin care un implant de par sa fie pus in practica, insa de fiecare data se foloseste anestezia pentru ca pacientii sa nu aiba parte de niciun disconfort. Astfel, cea mai populara modalitate este selectarea si prelevarea parului, de regula, din zona cefei. Cu toate acestea, conteaza foarte mult ca pacientii sa dispuna de suficient par in alte zone, pentru ca acesta sa poata fi prelevat, in caz contrar, acestia nu sunt candidatii ideali.
Prelevarea presupune inlaturarea unor sectiuni de dimensiuni reduse ale scalpului, care apoi sa fie impartite si implantate in zonele cu probleme. Astfel, aceste fire vor creste in urmatoarele saptamani dupa care vor cadea, urmand ca abia peste alte 6-7 luni pacientii sa poata vedea efectele, firele naturale incepand sa creasca, acoperind locurile cu lipsuri.


Un comentariu:

  1. its my Pleasure to read your blogs post are very exelent thanks to give good informasion
    regards
    Pooja Roy Delhi

    Aerocity escorts

    RăspundețiȘtergere