joi, 31 octombrie 2013

Impresii de la Amsterdam

Amsterdam este un oras interesant, parca putin overrated (din cauza faptului ca "fumatul" si consumul altor droguri este perfect legal, le fel si prostitutia), insa nu isi merita locul in topul celor mai vizitate orase din europa. De fapt... 95% din ceea ce inseaman Amsterdamul este doar marketing, margeting urat, ce exploateaza o serie de slabilciuni ale oamenilor prin promovarea unor activitati considerate ilegale in majoritatea tarilor europene.

Pe de alta parte stau sa ma gandesc ca... odata ajuns in Amsterdam toate chestiile teribiliste si nebune sunt de fapt considerate normale, deci... cumva dispare satisfactia aia ca faci un lucru complet interzis dispare.

Mancarea:
- pretul unei cine la restaurant (pentru doua persoane) ajunge undeva la 50 de euro, ceea ce este decent pentru un oras din vestul europei, iar mancarea foarte ok. Se pot gasi alternative atat mai scumpe cat si mai ieftine, dar in jurul sumei de 50 de euro este ok.

Transportul:
- pana in amsterdam am mers cu avionul pentru bilete avion bucuresti amsterdam recomand cu multa caldura agentia TravelDesk, care are preturi excelente pe ruta asta

Hotelul:
- foarte ok serviciile hoteliere, mic dejun suedez de dimineata (in general se merge pe mic dejun suedez si nu pe modelul mediteranean).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu