miercuri, 27 ianuarie 2016

Crozierele NLC la cel mai avantajos pret


CroziereleNLC calatoresc in intreaga lume, aceasta linie de croaziera fantastica avand peste 120 de diferite porturi de, situate in tari din intreaga lume. Linia de croaziera norvegiana este mereu in cautare de noi itinerarii. Puteti alege din peste 145 de trasee diferite, fiecare dintre ele alese cu grija pentru a prezenta destinatia intr-un mod unic si interesant.

NLC opereaza nave elegante, confortabile si usor de navigat. Conceptul sau de croaziera se potriveste pentru toate varstele, oferind clientilor libertatea de a lua masa ori de cate ori, oriunde si oricum doresc. NLC, de asemenea, se mandreste cu o gama extinsa de tipurile de camere, inclusiv un complex special de vile si apartamente de lux, care au  propria lor punte privata cu terasa la soare, piscina, zona de exercitii si majordom, dar indiferent de alegerea de cazare, veti intalni servicii atente pe toata nava. Activitatile pe linia de croaziera norvegiana cuprind totul, de la bowling la alpinism, la productii in stil Broadway , precum si, unul dintre cele mai bune cazinouri pe mare. 

Fiecare nava are o gama fantastica de locuri pentru o gustare usoara, o masa ocazional sau o cina formala. Alegeti din bucataria franceza, italiana, asiatica, americana, braziliana.  Cand soarele apune, luminile se aprind pentru cel mai bun divertisment live peste tot pe nava. In fiecare noapte se ridica cortina pentru un spectacol foarte mare intr-un teatru fantastic.

Prindeti unele comedii improvizate in direct, sau alegeti un loc unde se canta  muzica preferata si mergeti la dans.  Croazierele NCL sunt disponibile cu zboruri din Gatwick, Manchester, Birmingham, Glasgow, Belfast si mult mai multe aeroporturi britanice, cu parcare complementara disponibila pe cele mai multe croaziere.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu