sâmbătă, 5 martie 2016

Cele mai bune servicii de web design?

Daca stam sa ne gandim la un mod foarte biectiv de a raspunde la intrebarea pusa de acest articol, pot spune cu mana pe inima ca nu exista "cea mai buna firma de web design" - asta pentur ca aceste firme se impart in foarte mutle categorii, ce ofera servicii de web design destul de diferite:

1. Avem firme care sunt specializate strict pe dezvoltarea de site-uri de prezentare folosind CMS-uri (de exemplu wordpress sau joomla). Acestea sunt axate pe partea creativa si de imagine, cu mari plusuri la nivel de detaliu -> este genul de firma cu care doriti sa lucrati daca imaginea companiei in online este foarte importanta.

2. Avem firme ce se specializeaza pe dezolvatarea de solutii software web based (web development tip aplicatie) ce pun mai putin accent pe partea de frumos, cat se cancentreaza mai mult in zona de functionalitate si integrare.

3. Avem mai nou companii ce se axeaza pe dezvoltarea de aplicatii mobile, care intr-un fel sunt tot o interfata vizuala ce leaga un business de un potential client.

4. Companii ce se bazeaza pe dezvoltarea de magazine online sau solutii de comert electronic (acestea trebuie sa poata pune accent inclusiv pe partea de SEO, marketing online, PPC quality score)

Una peste alta avem mai multe tipuri de companii ce ofera servicii de design in lumea www-ului. Pentur a alege corect ar trbeui sa faceti inclusiv o evaluare tehnica (chair daca aveti cunostinte minime) a altr ste-uri din portofoliul respectivei companii.

In anumite cazuri sunt importante si serviciile aditionale -> SEO on page, posibilitatea de a realiza anumite integrari, oferirea de software conex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu