vineri, 15 aprilie 2016

Iata de ce recomand oricui o vacanta charter in Corfu




Recomand oricui o vacanta charter in Corfu pentru ca este o destinatie care se ridica peste orice alta statiune romaneasca la toate capitolele, de la profesionalismul autoritatilor grecesti la angajatii unitatilor de cazare. Cu toate ca preturile pot fi chiar mai reduse in Grecia decat in Romania, se pare ca multi inca prefera sa se ingramadeasca pe plajele noastre pline de gunoaie, in timp ce in Corfu pot avea parte de o vacanta linistita, lipsita de stres si neplaceri. 

Am petrecut aici 8 nopti alaturi de iubita mea, la un hotel de 4 stele, in cele mai bune conditii si am avut parte de toate dotarile, de la internet wireless care chiar functiona multumitor, aer conditionat, seif, mic dejun etc. Plaja era la doar 50 de metri distanta, iar la tot pasul gaseam baruri, terase, restaurante, magazine, boutique-uri de unde iti puteai cumpara de toate. Chiar si la capitolul shopping Grecia sta mult mai bine ca tara noastra, deoarece magazinele sunt mult mai variate, iar preturile mai scazute. 

Chiar daca multi turisti pot evita Grecia in aceasta perioada din cauza problemei cu refugiatii, am observat ca in statiuni nu exista nicio problema, acestia regasindu-se mai mult in cadrul localitatilor de frontiera. In piata centrala a orasului erau cateva muzee care meritau vizitate si se gaseau multe fast food-uri unde erau oricand pregatite tot felul de bucate specifice grecesti. 

In plus, Corfu se poate dovedi a fi o destinatie ideala pentru tineri, deoarece in fiecare seara se organizeaza diferite evenimente in baruri si restaurante. Familiile cu copii am observat ca au locurile lor destinate, astfel ca acestia nu interactioneaza niciodata cu tinerii. In weekend, pe la amiaza centrul orasului este foarte imbulzit deoarece se organizeaza numeroase targuri, un fel de bazar unde toti mestesugarii isi expun produsele, de la suveniruri, la articole de imbracaminte sau bijuterii, in timp ce preturile sunt destul de bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu