marți, 24 ianuarie 2017

City break in Germania

Al doilea cel mai mare oras al Germaniei, Hamburg adaposteste cel mai mare port din tara, fiind implicat in afaceri inca Evul Mediu. Rolul sau central jucat in comertul international la sfarsitul secolului 19 si inceputul lui 20, a adus o bogatie grozava, care continua si astzi, fiind unul dintre cele mai bine pozitionate financiar orase germane. Spiritul maritim din Hamburg a influentat intregul oras, de la arhitectura la magazine si restaurante, astfel ca turisti din toate colturile lumii vin aici pentru a descoperi comorile ascunse ale centrului vechi.

Hotel Miramar

Localizat in inima orasului, acest hotel ofera servicii la camera, mancare gustoasa si internet gratuit, in timp ce lacul Aubenalster se afla la doar 500 de metri distanta. In spatele exteriorului unic, hotelul ascunde camere mobilate individual, in diferite stiluri, de la modern sau clasic la country, iar majoritatea acestora dispun de DVD Player, seif si paturi mari. Mic dejunul in stil bufet este servit in fiecare dimineata, astfel ca oaspetii isi pot alege mancarurile preferate in timp ce se relaxeaza admirand gradinile frumoase. Parcarea este gratuita, la fel si ziarele din incinta hotelului, in timp ce vremea este placuta in cea mai mare parte a timpului. Miramar este conectat de restul orasului prin statia de metrou aflata la 5 minute distanta.

Hostel Meininger


Situat la doar 400 de metri de gara Altona, acest hostel ofera turistilor camere pentru nefumatori, cu acces grauit la internet, o terasa pe acoperis si un bar cu jocuri de societate. Uscatorul si masina de spalat sunt la comun, insa sunt gratuite, astfel ca cei care nu sunt dispusi sa cheltuie sume importante de bani, pot apela la Hostelul Meininger. Oaspectii pot folosi bucataria pentru a-si gati propriile mancaruri, iar receptia este deschisa 24 din 24.

Un comentariu: