luni, 27 octombrie 2014

De ce estebine sa ai un sistem de alarma

       In viata asta cu totii traim experiente neplacure, experiente care ne marcheaza sau nu. Aceste experiente ne invata sa trecem peste unele lucruri mult mai usor, ne invata sa pretuim ceea ce avem si sa ne bunuram intru-totul.

   Cand spui sistem de alarma, te gandesti la siguranta. Putini isi permit sa achizitioneze un asemenea sistem, dar cei ce o fac sunt foarte multumiti. De obicei aceste sisteme de supraveghere se folosesc pentru spati industriale, sunt putini cei ce au in case asa ceva. Cunosc o persoana care are un sistem de alarma, si care are un motiv bine intemeiat in privinta folosiri acestuia.


      Cum e sa te trezesti brusc, cu cineva agatat de balconul casei tale ? E socant, e un moment in care te speri ingrozitor. Majoritatea oameniilor care au obiecte valoroase sau care au case in care nu locuiesc sunt mereu prada hotiilor. Prietena mea este majoritatea timpului din an, plecata in strainatate, iar in casa ei,cu diferite obiecte cu valori mai mici sau mai mari, nu locuieste nimeni. Aceasta a chemat o firma de siguranta pentru as instala un sistem de alarma, nu voia sa aiba surprize cand se intoarce acasa. Firma de siguranta, era una dintre cele mai bune. Aplica un sistem de alarma, iar cand usile sau ferestrele erau fortate, acesta se declansa si chema politia automat. Cand stim ca locuinta noastra este in siguranta si lucrurile noastre nu ajung in mana altuia, stam linistiti in orice colt al lumii ne-am afla. Chiar daca unii oameni considera ca este ceva inutil si un lucru care mananca banii, acesta este foarte util. Intr-una din zile, prietena mea care locuia in alta tara, a fost sunata de catre firma de siguranta pentru ai comunica faptul ca locuinta ei cazuse prada hotiilor. Aceasta isi facea mii de scene in minte, cum ca politia nu a ajuns la timp, iar lucrurile ei fusesera luate. Dar nu era asa, intotdeauna aceste firme de siguranta au avut numai reclame bune, iar cand a auzit ca lucrurile ei sunt neatinse s-a bucurat enorm. A fost extrem de bucuroasa si mandra in privinta acestui sistem, la care a promis ca nu o sa renunte. Si-a indrumat toti prietenii care erau in aceasi situatie ca a ei, plecati de mult timp din tara si stau cu gandul la casa, sa sune aceasta firma de care ea era foarte mandra. 

Un comentariu:

  1. Odată cu introducerea celei de-a patra curse zilnice între Bucureşti şi Paris, Air France vine şi cu o promoţie care să crească gradul de atractivitate al ofertelor. Astfel, inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere