sâmbătă, 11 octombrie 2014

Prajituri cala Paris... sub o marca italieneasca

Pentru marii amatori de dulciuri si patiserie Parisul intotdeauna a fost un felde Mecca, adica orasul care si-a pus cel maimult amprenta asupra bugatariei specifice duciurilor, mai ales daca ne gandim la eclere, savarine, fondante si multe alte tipuri de prajituri ce provin din bucataria frantuzeasca. Si este stiut ca odata ce ati savurat o prajitura la Paris, p ebulevardul Champs D'Elysees sau oriunde in cartierul Montmartre sau in Saint Germain veti putea spune cu siguranta ca ati gustat unele din cele mai delicioase prajituri savurate vreodata.

Una peste alta... este clar ca in Bucuresti cofetariile au unele dintre cele mai putin "gustoase" prajituri, in retetele de pe plaiurile mioritice fiind folosit prea mult zahar si prea putina imaginatie sau atentie.

Totusi, prin multimea de cofetarii cu produse ce au o calitate indoielnica, am gasit si Pasticceria Giuseppina, care s epare ca produce unele dintre cele mai delicioase torturi din Bucuresti, si asta evident, la un pret mult mai bun decat cel al concurentei.

Cumea culmilor este ca se afla in Romania si mai mult decat atat, gustul este absolut MAGNIFIC, iar pretul incredibil de mic, mai ales daca facem o comparatie intre aceste prajituri si cele din Franta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu