joi, 27 octombrie 2016

Super oferte charter Alanya 2017

Chiar daca am fost in Alanya in urma cu cativa ani, inca imi aduc aminte de toate detaliile si cu siguranta voi reveni prima data cand voi avea ocazia. Nu imi plac iernile si temperaturile scazute, dar nici vremea extrema din timpul verii, astfel ca la sfarsitul lunii mai mi-am luat concediu si am optat pentru un charter Alanya cu plecare din Bucuresti, deoarece am vrut sa am parte de tot confortul in vacanta si sa nu pierd timp pe drum si sa imi fac diferite griji.
Alanya e o zona care se remarca prin frumusetile naturale, unde vremea este perfecta cea mai mare parte a anului si am ramas placut de impresionat de cat de multa vegetatie am gasit. Aerul parca este mult mai curat, briza marii iti lasa un sentiment de libertate, iar plajele aurii si fierbinti dispun de toate dotarile de care ar putea avea nevoie un turist. Peisajul e spectaculos, mai ales ca la mica distanta se pot admira si muntii Taurus.
Imi aduc aminte ca ne-am cazat la un hotel de 4 stele, dar conditiile au fost super, ceva ce intalnim la 5 stele la noi. Serviciile nu m-au dezamagit niciodata, toti angajatii au fost politicosi, mancarea a fost savuroasa si eu chiar sunt pretentios la mancare. In fiecare zi am incercat cate ceva din gastronomia turceasca, dar parca totusi nu m-as putea obisnui cu ea si tot la mancarurile romanesti as reveni, chiar daca multe sunt inspirate de la turci.
Chiar din camera de hotel aveam vedere la mare, astfel ca in fiecare dimineata serveam cafeaua pe balcon si admiram linistea marii si frumusetea imprejurimilor. Cei care aleg charter Alanya au parte de numeroase activitati si cu siguranta nu se vor plictisi, iar cei care iubesc shoppingul au la dispoizitie o sumedenie de magazine.



Un comentariu: