luni, 28 martie 2016

E-stabil - portalul destinat inchirierilor in regim hotelier

E-stabil este primul si unicul portal din Romania ce abordeaza tema inchirierilor in regim hotelier indiferent de localitate sau de tipul proprietatii oferite spre inchiriere in regim hotelier. Dincolo de necesitatea acoperita de acest portal si anume de a raspunde cererii crescute de inchiriere in regim hotelier, se pare ca industria hoteliera are mari probleme datorate acestui fenomen.

Practic, inchirierea in regim hotelier presupune o oferta de cazare simpla intr-un apartament ce arata bine, situat intr-o zona rezidentiala, ce nu presupuneservicii aditonale, de tip mic dejun, demipensiune sau orice tip de masa (exceptand partea de self catering). De aceea, serviciile de cazare in regim hotelier sunt foarte potrivite celor ce doresc o forma de cazare ieftina, lipsita de batai de cap, prin care sa primeasca doar ceea ce le este necesar.

Inchirierea in regim hotelier se poate face atat pe termen scurt, cat si pe termen lung - iar in situatia in care inchirierea se va face pe termen lung, atunci este evident faptul ca vor fi oferite si discounturi semnificative.

Revenind la ceea ce ofera portalul e-stabil.ro, este evident faptul ca acesta actioneaza ca o punte intre cei ce ofera spre cazare locuinte in regim hotelier si persoanee ce apeleaza la acest gen de cazare.

Mai interesant decat atat este si faotul ca oricine isi va putea adauga in site/sistem propriul loc de cazare, fara a fi nevoie sa plateasca vreun fel de comision (asa cumace booking.com sau alte sisteme de rezervari).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu